Wendy

 

Enkele jaren geleden kwam ik tijdens een persoonlijk coachingstraject in aanraking met de kracht van schrijven. Al snel had ik een haat-liefde verhouding met schrijven en tot op de dag van vandaag heb ik dat nog. Nu vraag jij je natuurlijk af waarom ik dan überhaupt schrijf en ook nog een gastblog maak voor de beste copywriter van Nederland.

Schrijven heeft een enorme impact gemaakt op mijn leven. Het begon als een soort van healingsritueel: schrijven over oude pijn, trauma’s boosheid, verdriet. Ik kon het papier alles toevertrouwen zonder angst om veroordeeld te worden of de angst dat mijn vertrouwen beschaamd zou worden, zoals veel mensen eerder in mijn leven wel gedaan hebben. Menig bladzijde in mijn schriften zijn verzadigd met tranen of bekrast omdat ik niet door de pijn heen wilde.

Later ontdekte ik de kracht van, zoals ik het noem: “toekomstgericht schrijven”. Toen werd het pas leuk. Ik kwam erachter dat schrijven over mijn dromen super tof was. Ik kan heerlijk wegdromen met een pen in mijn hand en een mooi schrift waarin ik schrijf over mijn mooiste relatie, mijn mooiste werk, mijn mooiste/creatieve ideeën. Door te schrijven, raak ik in een positieve flow en ga ik leven naar mijn dromen.

En daar, daar komen mijn business en Willy in beeld. Eén van mijn dromen is namelijk het opzetten van een coachbedrijf waarbij ik wereldwijd vrouwen mag inspireren, begeleiden en coachen in het maken van krachtige keuzes om hun droom te realiseren vanuit leiderschap en eigenaarschap (Check mijn coachpraktijk “The journey that is called life” via www.facebook.com/Wendysaescoach of bezoek mijn Linkedin pagina).
Eén van de dingen die ik wekelijks doe is posts schrijven. Ik schrijf vanuit mijn gevoel, maar had eigenlijk geen flauw idee of dit ook de juiste manier was om mijn lezers en potentiële klanten te bereiken.

Ik ben Willy gaan volgen en heb haar tips, enthousiasme en motivatie ter harte genomen en verwerkt in mijn posts.
Willy heeft de fantastische droom om de beste copywriter van Nederland te worden, ik heb de droom om meer vrouwen wereldwijd te mogen inspireren en helpen bij het maken van krachtige keuzes om hun droomleven te creëren. Met behulp van Willy’s inspiratie zet ik iedere dag een stap om mijn droom te verwezenlijken.

Wie schrijft, die blijft, is wat mij betreft dan ook een ‘waarheid als een koe.’

Wendy Saes
Coach bij The journey that is called life

 

Lijkt het jou ook tof om een gastblog te schrijven voor Willy’s Wereld? Neem dan contact met me op via het formulier op mijn website.

Want wie schrijft, die blijft! 😉

2 antwoorden
  1. Sandra
    Sandra zegt:

    Mooi geschreven en heel herkenbaar. Ook ik ben er door middel van schrijfopdrachten bij therapie erachter gekomen wat schrijven met me doet. Precies die veiligheid van het papier zonder oordeel was wat ik nodig was om mijn verleden te erkennen en een plek te geven. Na vele drama teksten en nog meer tranen zit ik nu al een paar maanden op wat nieuws te broeden. Als vanzelf ging ik daar (alleen voor mezelf) ook over schrijven. En hoe meer ik schreef en hoe gedetailleerder ik mijn wensen opschreef hoe enthousiaster ik ervan werd. Mijn nieuwe missie is dat ik zelf coach wil worden. Daar komen direct allerlei oude gedachtenpatronen bij kijken als “ik kan het niet” “wie ben ik om een ander raad te geven” etc. Maar het positieve schrijven drukt deze gedachten zo de kop in. Nu ben ik me aan het verdiepen in het bloggen. Hoe werkt het? Waar moet je aan denken? Maar ik vind het ook kwetsbaar…ik ben een introvert persoon en laat in real life niet snel mijn ware ik zien. Maar al schrijvend is het niets anders dan puur ik. Dat gaan mensen lezen!! En ook mensen die dicht bij me staan of gewoon de buurvrouw…wil ik dat wel? Ik ben benieuwd of jij dat ook had voordat je begon. Bedankt voor deze inspiratie! Ik ga je volgen 👍

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *