human design chart

‘Wat is human design?’ Het is een vraag die ik meer dan ooit gesteld krijg van klanten die bij mij een human design reading willen boeken, lid willen worden van mijn Divine Human Design membership of voor het eerst kennis maken met deze mooie materie. In dit blog hoop ik je een duidelijk antwoord te kunnen geven op deze vraag.

Toen ik human design ontdekte, vielen er een heleboel puzzelstukjes op zijn plek. Ik begreep veel beter waarom bepaalde strategieën wel of niet voor mij werkten en ik kon letterlijk zien hoe ik energetisch in elkaar zat. Ik voelde een interne shift in mijzelf die ik alleen maar kan omschrijven als een activatie van de hoogst mogelijke expressie van mijzelf. Werken vanuit mijn type en strategie, zorgde ervoor dat mijn business exponentieel groeide naar 10K maanden, de leukste klanten en een veel relaxtere manier van ondernemen. Niet alleen maar keihard werken en 60 uur per week achter mijn computer zitten, maar de juiste dingen doen op de juiste momenten en daaromheen vooral heel goed voor mezelf zorgen. Met veel meer tijd voor vrienden, leuke dingen doen en genieten van het leven. Maar wat is human design nu eigenlijk precies?

Human design is een logisch systeem dat zowel esoterische als wetenschappelijke stromingen met elkaar combineert: de Chinese I Tjing, kabbala, astrologie, chakraleer, maar ook de biochemie, kwantumfysica, genetica en sterrenkunde. In je human design chart bereken je op basis van je geboortedatum, plaats en tijd uit welk energietype je bent. De methode gaat veel verder dan bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest.

Het systeem leert jou hoe je het bewustzijn van je lichaam in kunt zetten om beslissingen te maken en hoe je als de beste versie van jezelf kunt leven. Human design biedt je een soort blauwdruk, een handleiding die jou laat zien hoe uniek je bent als persoon. Wanneer je volgens je ware natuur leeft, ervaar je comfort en ontspanning. Je stopt jezelf met anderen vergelijken. Er is acceptatie van wie je werkelijk bent. Wanneer je volgens je human design blueprint leeft, vind je de juiste richting in het leven. Een richting die echt bij jou past.

In human design wordt er vanuit gegaan dat het ons doel op aarde is om onze aangeleerde overlevingsmethoden weer af te leren en ons te herinneren wie we werkelijk zijn, zonder conditioneringen. Jouw ziel landt 88 dagen voor geboorte al op aarde. Wanneer dit gebeurt, gaan er bepaalde neutrino’s (fundamentele deeltjes die het heelal vormgeven) door jou heen, die jou een blauwdruk meegeven van wie jij als persoon werkelijk bent in energie. De energie van wie jij werkelijk bent is consistent en duurzaam. Deze verandert niet. De stukken van jou die niet worden aangeraakt door de neutrino’s, zijn volgens human design je ‘niet-zelf.’ Dit zijn de stukken waarop jij het meest gevoelig bent voor invloeden van buitenaf en voor conditionering door anderen, omdat je de energie van de mensen om je heen daarin uitvergroot. Daarnaast zijn er in jou altijd zowel bewuste als onbewuste energieën aan het werk. Deze kun je terugvinden in je chart. Human design wordt daarom ook weleens de wetenschap van differentiatie genoemd. Ben je benieuwd wat voor type jij bent en welke energetische strategie bij jou past? Download je gratis chart via www.jovianarchive.com door daar je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd in te vullen.

Is je interesse gewekt?

In een human design reading vertel ik je heel graag hoe je je chart kunt lezen.

In mijn membership gaan we de verdieping in en laat ik je zien hoe het creëren van content vanuit je unieke HD blueprint jouw business laat exploderen naar mooie omzetten, toffe klanten en een rijk leven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *