Project Powervrouw

In mijn ogen is Kelly Smit een meester manifesteerder. Ik kijk regelmatig vol bewondering naar haar. Naar hoe ze keer op keer haar trajecten uitverkoopt, de tofste ideeën uitvoert en vooral de dingen doet waar zij van binnen echt blij van wordt. Na het lezen van haar boek Project Powervrouw begrijp ik een stuk beter hoe ze dit doet. En ook hoe ik mijzelf hierin meer mag omarmen! Volgens Kelly zijn we tenslotte allemaal powervrouwen, we zijn het vaak alleen even vergeten. 

De 7 universele wetten

Kelly doet de dingen net even anders dan anderen en ze weet als geen ander hoe ze de zeven universele wetten van kracht, geluk en succes kan inzetten om haar volste potentie te leven. 

In het boek worden deze universele wetten uitgelegd in begrijpelijke taal en geeft ze concrete tips over hoe je deze toe kunt passen in je eigen leven. Hoe vaker ik deze tips toepaste in de praktijk, hoe sneller ik in een hogere frequentie kwam en hoe beter ik mij dus voelde! In elk hoofdstuk zitten er praktische schrijfopdrachten inbegrepen die jou bewust na laten denken over je leven en je talenten. Zodat je er veel sneller achter komt waar je nu eigenlijk heen wilt en hoe je jouw doelen ook daadwerkelijk kunt realiseren. Alleen daarom al een goede reden om dit boek zo snel mogelijk te gaan lezen!

Herkenning en bewondering

Ik vond het fijn om te merken dat ik in meer of mindere mate al bekend was met een aantal van de zaken die zij in het boek beschrijft, zoals de stem van het ego, de collectieve overtuigingen waar we als vrouwen echt allemaal last van hebben (‘ik ben niet goed genoeg,’ ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’) en het feit dat je bepaalde belemmerende gedachten altijd om kunt buigen. Dit heb ik waarschijnlijk te danken aan mijn eigen langdurige reis in persoonlijke ontwikkeling en onze gezamenlijke mentor van wie we beiden heel veel hebben geleerd. Toch was het fijn om het zo concreet herhaald te zien worden en hier praktische oefeningen voor aangereikt te krijgen. Ik probeer ze iedere dag meerdere malen te doen en merk dat ik me hierdoor steeds bewuster word van de dagen waarop ik teveel in mijn ego zit en de dagen waarop ik juist in essentie ben. Ook ben ik steeds meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen, iets wat Kelly zelf ook al een aantal jaren fantastisch doet, iets waarin ik haar enorm bewonder en wat haar steeds weer het succes brengt waar ze zo naar verlangt.

Van rock bottom naar krachtige Powervrouw

Wat mij echter het meest raakte in het boek was Kelly’s persoonlijke verhaal. De tijden waarin zij zich angstig en alleen voelde, waarin zij soms niet meer wist of ze haar huur kon betalen en waarin haar zelfbeeld extreem laag was, kwamen ook mij zeer bekend voor van mijn eigen jeugd. Een positief zelfbeeld had ik al helemaal niet en van de bijbaantjes die ik naast mijn studie deed terwijl ik in een studentenflat woonde, kon ik op mijn 16e amper rondkomen. Ik vind het geweldig om te zien hoe Kelly zich vanaf rock bottom heeft opgewerkt tot een fantastische, gelukkige vrouw met een succesvolle business waar ik echt enorm trots op ben. Zij is voor mij hierin een voorbeeld omdat ik mede door haar heb gezien dat je ondanks alle tegenslagen in je leven juist de wereld kunt gaan veroveren. Met alles wat je te bieden hebt. Door volledig te accepteren wie je bent en hoe je die meest krachtige powervrouw kunt zijn die altijd al in je zat. Ik vind het fantastisch om te zien dat zij alles wat zij hierin zelf geleerd heeft, weer aan andere vrouwen door wil geven.

Project Powervrouw

Geen zweverige shit

Houd je niet van zweverige shit? Mooi! Kelly ook niet. In Project Powervrouw legt zij op een praktische manier uit wat spiritualiteit is en hoe je dit kunt toepassen in de alledaagse praktijk. Na het lezen van dit boek weet ik zeker dat jij geïnspireerd bent om je eigen innerlijke Powervrouw nu eindelijk naar buiten te brengen. Het boek is niet alleen prettig om te lezen, ook de supermooie illustraties zijn al de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Nieuwsgierig geworden? Dan is dit boek absoluut een feestje! Je kunt Project Powervrouw aanschaffen via deze link: https://www.kellysmit.com/projectpowervrouw/. Heel veel plezier, geluk, kracht en succes gewenst op jouw spirituele levenspad!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *