Geloven in eigen baas zijn

Een nieuwe stap. Het nieuwe jaar is inmiddels van start gegaan en mijn hoofd zit vol met ideeën over het creëren van werk waar ik zelf ontzettend goed in ben en ook gelukkig van word. Als afgestudeerd Film- en TV wetenschapper liggen de banen zeker niet voor het oprapen, dus heb ik eindelijk besloten de stap te nemen om voor mijzelf te beginnen als redacteur, tekstschrijver/copywriter en Social Media strateeg. Het voelt als een enorme opluchting om het eeuwige solliciteren in de culturele sector achter me te laten.

Ik realiseer me dat ik, even afgezien van het financiële plaatje, het geluk en de vrijheid heb om te kunnen doen waar mijn hart ligt: bij het schrijven over films, televisie of theater en bij het uitdenken van Social Media Marketing strategieën voor websites van film, theater- of televisieproductiemaatschappijen. Creatieve sector: Here I come!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *