Valentijnsactie: de winnares!

Via Willy’s Wereld was ik de gelukkige winnaar van een Valentijnsgedicht, dus onderstaand gedicht heb ik niet zelf geschreven. Beetje raar wel, dat ik op het moment van aanmelding voor dit gedicht genezen was en ik gisteren dus als donderslag bij heldere hemel de eerste signalen weer kreeg. Ik weet zeker dat, mocht er in de toekomst wederom een rolstoel nodig zijn, dan zal hij die met net zoveel liefde duwen, als hier in het gedicht vermeld staat. Mijn man vond het een super mooi gedicht en heeft hem netjes opgeborgen, want die wil hij goed bewaren. Hier komt het gedicht:

Lieve Peter,

Na 15 jaar samenzijn als prachtig stel,

Wil ik nu heel graag tegen je zeggen: ‘Dankjewel,’

Voor alle steun die jij me tijdens mijn ziekte hebt gegeven,

Nu kan ik eindeloos op roze wolken zweven,

Omdat ik zoveel om je geef,

En ik onze liefde in mijn diepste wezen beleef.

De beste zet van mijn leven,

Is dat ik jou via love@lycos een kans heb gegeven,

Jij kwam zelfs voor mij naar Nederland,

En bent mijn absolute zielsverwant.

Mijn Schatteke, ik geniet van jouw Belgische accent,

Vandaar dat ik vandaag op dit moment

Een gedicht uit naam der liefde voor je schrijf,

En heel graag in jouw armen verblijf.

Voor mij ben jij de man van vijftig tinten zwart,

Je bent ook daarom voor altijd in mijn hart.

Zelfs in een rolstoel duwde jij me voort,

Jij was en bent mijn favoriete toevluchtsoord.

Dus dank voor al je liefde en goede zorgen,

Met jou in mijn leven voel ik mij voor eeuwig geborgen.

Samen met jou genietend van deze romantische dag,

Ben ik nog net zo verliefd op jou als bij je eerste lach.

Heel veel liefs,

Diana.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *