Catch the ball

 

Er gaat een heel verhaal vooraf aan waarom ik doe wat ik doe: Nog geen 10 jaar geleden bivakkeerde ik op een studentenkamer van maar liefst 7 m2 met geel geverfde muren. Er was plaats voor een bed en een kast en dat was het zo’n beetje. Naast mijn studie had ik altijd bijbaantjes, maar ik had nooit veel geld vanwege de huur en het studiegeld dat ik moest betalen. Ik had twee huisgenoten: één medestudent die zonder het te vragen op een dag de complete trap roze schilderde omdat dat ‘de boel zo opfleurde’ en een andere dame die geen Nederlands sprak, constant vreemde mannen op bezoek had en er haar eigen bordeel op nahield, elke nacht keihard muziek draaide omdat ze de volgende dag toch niet naar haar werk hoefde, tampons en maandverband door de w.c. spoelde waardoor de woningbouw beheerder om de twee dagen langs moest komen en ze jatte regelmatig mijn boodschappen uit de koelkast zonder dat ik er ooit wat voor terug kreeg. Op een gegeven moment was het zo erg en kreeg ik zo weinig nachtrust, dat ik per direct besloot te vertrekken om weer tijdelijk bij mijn ouders te gaan wonen. Geen al te beste oplossing voor beide partijen, maar het was beter dan niks. Zo kon ik in ieder geval een beetje sparen.

Welkom in musicalland

Ik voelde me ellendig, omdat ik een plek voor mezelf wilde, maar het geld er gewoon niet voor had.  Van mijn bijbaan kon ik net rondkomen en ik wilde ook mijn studielening niet al te groot laten worden. Ik werd niet meer blij van mijn studie Engelse Taal en Cultuur en besloot om een jaar lang bij Joop van den Ende te werken achter de schermen in musicalland. Daar heerste een echte mannencultuur, maar afgezien van het haantjesgedrag, had ik het daar prima naar mijn zin. En nog veel belangrijker: ik wist eindelijk hoe het voelde om geld te hebben! Wat ik overigens voor een deel opzij zette, om te sparen voor een huurhuis waar ik alleen kon gaan wonen in plaats van met 15 huisgenoten. En dat lukte! Daarna ging ik weer studeren en heb ik verschillende slecht betaalde bijbaantjes gehad om de boel te bekostigen. Ik kon vaak geen leuke dingen doen en moest mijn vrienden regelmatig teleurstellen omdat ik nergens geld voor had.

Ondernemen 1.0

Fast forward naar mijn eerste ondernemersjaar. Ik kom niet uit een ondernemersgezin, dus ik had geen idee waar te beginnen. Ik had nul euro op de bank, nul klanten en nul vertrouwen in mijzelf. Alleen een klein beetje spaargeld. Ik deed maar wat, met als gevolg weinig tot geen resultaten waardoor ik inteerde op mijn spaargeld en met bijna niks overbleef. Behalve enorme belemmerende overtuigingen die ik op geld had zitten. Met een enorme angst en een halve hartverzakking investeerde ik een deel van mijn laatste geld in een businesscoach. Dat hielp een klein beetje om aan mijn eerste paar klanten te komen, maar het ontbrak aan de 1-op-1 hulp die ik als starter zo enorm hard nodig had. Toen dat door mij wanhopig werd aangevraagd, werd dat direct van de hand gewezen, want daar had deze persoon op dat moment en ook de rest van het jaar ‘geen tijd’ voor. Dag centjes.

Het geheim van succesvolle ondernemers

Om me heen zag ik alleen maar succesvolle ondernemers en ik dacht bij mezelf: ‘Hoe kan het nu dat het hen wel lukt en mij niet?’ en ik begon ze te bestuderen. Zoveel beter of anders dan ik waren deze ondernemers helemaal niet, het verschil was alleen dat zij steengoed waren in marketing en sales. Ik besloot op dat moment voor mezelf: wat er ook gebeurt, wat ik er ook voor moet doen en wat ik ook moet investeren, mijn business wordt een succes. Ik begon me te verdiepen in sales, marketing en het schrijven van goede teksten en content waarmee ik de juiste doelgroep aan zou spreken. En het werkte! Ik groeide langzaam, maar gestaag. Het gaf me een empowered gevoel, alsof ik de hele wereld aankon. Ik had eindelijk geld en ik had het nog zelf gecreëerd ook! Zeker een hele belangrijke reden waarom ik doe wat ik doe.

Geld maakt wel gelukkig

Inmiddels ben ik nu 3,5 jaar conversie copywriter en kan ik zeggen dat ik een goedlopend bedrijf heb. En dat omdat ik ooit besloot om alles te leren wat er te leren viel over marketing, sales en copywriting. Het is zo ontzettend fijn om niet meer nachtenlang wakker te liggen van de geldstress omdat je je afvraagt of je die maand je huur nog wel kan betalen. Het is zo relaxed als je niet constant ieder dubbeltje om hoeft te draaien en gewoon kan kopen wat je leuk vindt omdat er dat rotsvaste vertrouwen is dat er altijd geld binnenkomt. Geld waarmee je ook weer anderen kunt helpen.

Speciaal aanbod voor jou

Dat gevoel gun ik jou ook zo ontzettend, lieve ondernemer, daarom heb ik iets tofs voor je gecreëerd. Een E-book met daarin 100 posts waarmee jij meer interactie en conversie gaat genereren onder jouw volgers op Facebook en Instagram. Zodat je nooit meer zonder inspiratie zit of stress ervaart omdat het je maar niet lukt om betalende klanten uit jouw Social Media kanalen te halen.

Of, omdat je juist al lekker bezig bent, maar nog meer verkopen uit je content zou willen halen. Met de templates die ik voor je heb gecreëerd, heb ik het je wel heel makkelijk gemaakt. Omdat ik jou ook die extra omzet gun, die we allemaal goed kunnen gebruiken. Omdat ik wil dat jij mooie resultaten gaat behalen en gaat zien wat goede copywriting voor de groei van jouw business kan betekenen. Omdat ik het iedere ondernemer gun dat vaste vertrouwen te hebben dat geld altijd weer jouw kant op komt. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Je kunt het E-book aanschaffen voor een bizar scherpe prijs van ….tromgeroffel…. € 47 inclusief BTW.  En als het je minimaal twee klanten oplevert door op te komen dagen als je meest authentieke zelf met een klein vleugje strategie in je content, waarom zou je het dan niet doen?

Mockup Ebook

Zeg jij ook ja tegen jezelf en jouw business?

No brainer toch? Klik op ‘100 posts voor meer interactie en conversie op jouw Facebook- en Instagram account‘ om jouw E-book direct aan te vragen. Alles wat ik in deze voor jou makkelijk te kopiëren en plakken templates heb opgeschreven, heb ik ook zelf toegepast op mijn eigen content. Ik heb met deze posts al meer dan € 10.000 omgezet. En bij deze heb ik ze nu als cadeau voor jou gebundeld in 1 compleet E-book.

Want hoe zou jij je voelen als jij:

  • Minder kostbare tijd kwijt bent aan het bedenken van nieuwe content voor Facebook en Instagram?
  • Een FB community van raving fans creëert die aan je lippen hangen om alles wat je schrijft, omdat het ze zo aanspreekt?
  • De mogelijkheid krijgt om iedere dag consistent te posten zonder dat je hier zelf nog moeite voor hoeft te doen? Je hoeft er niet eens meer over na te denken 😉
  • Elke dag klanten aan kunt trekken op je eigen manier zonder gedoe of moeilijk doen met funnels, webinars en dergelijke?
  • Niet meer hoefde te stressen over het geld dat (niet) op je bankrekening staat en in plaats vanuit angst maar vanuit vertrouwen dat het geld toch wel komt, beslissingen hoeft te nemen?
  • Je jouw energie en enthousiasme over je aanbod letterlijk kunt vertalen naar praktische teksten die jou sowieso meer klanten op gaan leveren?
  • Die succesvolle, overvloedige en gelukkige ondernemer zou zijn, waarvan je diep van binnen voelt dat je die eigenlijk altijd al was?

Dit is je eerste stap naar een leven vol rijkdom en geluk. Voel maar goed of dit met je resoneert en pak deze kans nu of nooit:

Yes, ik wil het E-book!

Op jouw succes! Ik wens je veel plezier met posten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *