Willy in Lissabon met hoed

Eigenlijk heeft ieder mens ze wel: tics of bepaalde gewoonten die iemand uniek maken. Je kunt sommige tics ook guilty pleasures noemen. Dat klinkt eigenlijk nèt iets positiever. Vandaag deel ik met jullie de meestvoorkomende drie tics die ik heb. Omdat het ook wel eens leuk is om de persoon achter al de toffe blogs van Willy’s Wereld te leren kennen. Toch? 😉

1. Mijn complete vriezer ligt volgestouwd met ijsjes

Als ik ergens gek op ben, dan is het wel op ijsjes. Zeker met het mooie weer van de afgelopen maanden, was het voor mij elke dag ijs-tijd! Daarom haal ik elke week bij de Appie een pak nep-Cornetto’s van het eigen huismerk. Ze kosten bijna niks en ze smaken net zo lekker als de ‘echte’ Cornetto’s. Tja, welke vrouw is er nou niet gek op chocola? Maar in combinatie met vanille-ijs vind ik het toch het allerlekkerst. Ik zeg trouwens ook geen nee tegen een reep witte chocola. Big fan! Superhandig om dit te weten ook, mocht je me ooit willen bedanken of feliciteren.Willy bij Sintra

2. Ik spaar ‘artyfarty’ messen die ik meebreng uit landen waar ik ben geweest

Als ik aan mensen die mij nog niet kennen vertel dat ik messen spaar en altijd een mes meeneem uit het land waar ik op reis ben geweest, kijken ze me raar aan. Want: ‘waarom zou je dat doen? Dat is toch meer voor jongens?’ (diepe zucht). Nou, het zit zo. Ik was vroeger een groot fan van Angelina Jolie in haar vrij ‘donkere’ periode toen ze nog een relatie had met Billy Bob Thornton. Ik had in een interview gelezen dat zij haar hele kamer vol had hangen met kunstzinnige zwaarden en daarnaast vitrinekasten vol met bijzondere messen had neergezet. Omdat ik stiekem een beetje op haar wilde lijken, begon ik met mijn eigen messenverzameling. Het begon met twee of drie messen met indianen erop die ik had gewonnen op de kermis, maar hoe meer ik op reis was, hoe meer ik erachter kwam dat ze in die landen ook een hoop verschillende messen verkochten. Ook messen die je in Nederland niet kunt krijgen. Uiteindelijk is het tot op de dag van vandaag een beetje een uit de hand gelopen hobby, en spaar ik ze nog steeds. Ook als aandenken uit het land waar ik geweest ben. Inmiddels heb ik een vitrinekast compleet gevuld met allerlei bijzondere exemplaren. Die netjes achter slot en grendel blijven liggen. Dus.

Willy blijhoofd in Lissabon

3. Ik heb extreem veel liefde voor dieren

Mijn vrienden zullen direct bevestigen dat ik een mega dierenliefhebber ben. Zodra ik een kat of hond buiten zie lopen, wil ik ze aaien of knuffelen. Van kinds af aan heb ik een bijzondere band met dieren. Helaas is mijn broer allergisch voor beesten, dus ik was, toen ik klein was, heel erg boos dat ik geen huisdier mocht hebben. Op een gegeven moment kidnapte ik zelfs een kitten van de buurvrouw die bij het dierenasiel werkte (R.I.P.). Omdat ik het katje angstvallig verborgen wilde houden voor mijn moeder, stopte ik het in mijn bed onder de deken. Totdat mijn ma mijn kamer binnenkwam en een schoteltje melk zag staan. Tot haar schrik kroop er ook iets heftig heen en weer onder de deken. Ze dacht dat het een muis of een konijn was, en trok angstig de deken van mijn bed. Ik moest sorry gaan zeggen tegen de buurvrouw en het katje uiteraard terugbrengen. Dit was maar goed ook, anders had ik wel 50 katten op mijn slaapkamer gehad. Tot op de dag van vandaag merk ik dat dieren zich fijn bij me voelen en andersom. Ik voel aan wat ze nodig hebben en voel me eigenlijk veel kalmer dan wanneer ik met mensen in gesprek ben. Omdat mijn dierenliefde nog steeds groot is, pas ik ook af en toe op, op honden en katten die hier in de buurt wonen. Als een soort hobby waar ik ook nog een beetje geld mee verdien. Simpelweg omdat ik hier mega happy van word.

Welke tics of guilty pleasures heb jij? Laat het me even weten in de comments! Ik ben zeer benieuwd.

Shiva

Ook interessante blogs en teksten leren schrijven?

Wil jij van mij leren hoe je super aantrekkelijk kunt schrijven, zodat potentiële klanten op jouw website veel sneller op die koopknop drukken ? Dan is mijn gloednieuwe online training ‘Killer copywriting voor het aantrekken van je ideale klant’ absoluut iets voor jou. In een besloten Facebookgroep ga je 30 dagen lang met mij aan de slag. Ik kom elke dag live om waardevolle informatie met je te delen en je krijgt elke dag van mij een schrijfopdracht die maximaal 15-20 minuten in beslag neemt. Lancering van deze online cursus vindt plaats op 15 november. Omdat het een pilot is, bied ik deze cursus eenmalig aan voor slechts 50 euro inclusief BTW! Interesse in deze bizar waardevolle Masterclass Copywriting met mij? Stuur me even een mailtje op redactie@willyswereld.nl en laat me weten of je meedoet! (inclusief vermelding van je volledige naam). Of drop een comment met je e-mailadres onder deze blogpost. Het enige wat ik van jou verwacht is een volledig commitment om actief aan de slag te gaan met deze 30-daagse cursus en de schrijfoefeningen die je van me krijgt. Op alle schrijfopdrachten die je in de groep deelt, geef ik je persoonlijk feedback. In de weekenden ben je vrij en heb je eventueel nog tijd om de opdrachten bij te werken. Na afronding van de cursus, blijft de Facebookgroep nog drie weken langer open, zodat je alles op je gemak nog eens terug kunt kijken.

Ik zie je snel! Ken je mij nog niet en wil je eerst weten wat voor ‘vlees je in de kuip’ hebt? Download dan geheel gratis mijn online videoserie ‘3 geheime strategieën om meer zakelijke klanten aan te trekken via je blog’ via mijn homepage.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *