Webtekst Pakket

VIP dag 1-op-1 inclusief lunch

Willy happy

Wat krijg je bij dit pakket?

De VIP dag is een exclusieve dag waarin je live met mij aan de slag gaat. Tijdens deze exclusieve 1-op-1 dag werken we samen intensief aan jouw bedrijf.

Wat kun je verwachten?

We kijken samen naar de copy voor al je marketingkanalen. Sluit het goed op elkaar aan, breng je de juiste boodschap helder over aan je klanten, zijn je sales- en landingspagina in orde? Daarnaast help ik je met het schrijven van een slimme Facebookadvertentie inclusief het schrijven van salespagina’s ter promotie van je nieuwe product of programma, help ik je met het creëren van mails die aanspreken of stellen we voor de komende maand eventueel een strategisch contentplan op voor de komende maand, zodat jij altijd inspiratie hebt voor je content en deze op Instagram en Facebook kunt gaan verspreiden.

Je ontvangt een lekkere gezonde lunch op een gezellige locatie in Utrecht.

Aan het eind van de VIP dag ga je naar huis met een helder stappenplan voor de copy in je marketing en weet je exact welke acties je uit kunt voeren om de juiste klanten aan te gaan trekken.

Vier weken na afloop van de VIP dag hebben we een follow-up gesprek via Skype, zodat ik kan inventariseren hoe het met je gaat en hoe je voortgang is met het plan dat we hebben opgesteld. Het fijne aan een extra Skype gesprek is dat het je de mogelijkheid biedt om al je vragen aan mij te stellen. Bovendien kan ik je dan aanvullende tips en adviezen geven.

Deze VIP-dag vindt plaats van 10:00-17:00 uur op een centrale locatie in Utrecht waar je gratis kunt parkeren. Je kunt kiezen uit maandagen, woensdagen of vrijdagen voor jouw exclusieve VIP-dag.

Investering: 1650 € ex. BTW

Neem contact met mij op voor de aanschaf van het VIP dag 1-op-1 inclusief lunch pakket.

VIP dag 1-op-1 inclusief lunch pakket