Doe jij ook mee met de gratis Instagram hashtag#-challenge op 15 april?

Willy Lissabon

Kijk dan!' Enthousiast laat ze me haar Instagram statistieken zien. 'Jij helpt me 1 keer met het schrijven van een passend verhaal bij deze foto en de post heeft gelijk de grootste betrokkenheid van mijn volgers! Ik ben hier al een jaar mee aan het klungelen, hoe doe je dit?'


Ik kijk haar grijnzend aan. 'Tja, ik heb niet voor niets zoveel Instagram marketing workshops gevolgd. Ik vind het een tof kanaal en wilde weten hoe ik meer potentiële klanten die mij wilden volgen, kon aantrekken. En dat is me gelukt.' Verwonderd kijkt ze naar de groei van mijn account.


Ik snap haar verbazing. Een jaar geleden lukte het mij ook maar niet om veel betrokkenheid te creëren met mijn klanten op Instagram. Inmiddels krijg ik elke dag vragen van vrouwen die ook graag willen leren hoe ze de connectie aan kunnen gaan met hun ideale klant op Insta. Zonder dat ze zelf constant achter mensen aan hoeven te jagen.

We starten over:

DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN
00
00
00
00
DAGEN
UREN
MINUTEN
SECONDEN

Toch is dit ook voor jou mogelijk!

Na een jaar lang lessen te hebben gevolgd van de beste Insta-experts kwam ik erachter dat er 3 elementen zijn die zorgen voor een snelle en natuurlijke groei van jouw account door potentiële klanten:


1. Gebruik van de juiste #hashtags: Zonder de juiste hashtags die passen bij jouw dienst of product, gaat je marketingstrategie op Insta niet werken en blijft het ongemakkelijk stil op je account.


2. Echt zijn & jezelf laten zien: In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat het niet alleen om de mooie plaatjes op Instagram. Het draait om authenticiteit. Laat dus zien wie jij als persoon bent, good and bad days. Daarmee heb je gelijk jouw onderscheidend vermogen te pakken.


3. Storytelling: Ook al is Instagram een visueel kanaal, het blijkt net zo belangrijk om aantrekkelijke verhalen te vertellen die passen bij jouw personal brand en de foto's die je plaatst.

Logo Willy's Wereld

Wie ben ik?

Ja, Ik doe mee aan de gratis Instagram #hashtag-challenge! *

Deze challenge is geschikt voor jou als je:


-Wilt ervaren hoe het voelt om met gemak nieuwe fans te creëren.

-Meer uit Instagram wilt halen dan je nu doet.

-De kracht van de juiste #hashtags wilt ervaren.

-Je account snel wilt laten groeien met oprecht geïnteresseerde volgers.

-Wilt leren hoe je klanten maakt van je Insta-volgers.

Deze challenge is niet geschikt voor jou als je:


-Geen 10 minuten per dag vrij kunt maken voor het doen van de opdrachten.

-Nog geen Instagram-account hebt aangemaakt.

-Geen ondernemer bent.

-Niet serieus bezig bent met het creëren van nieuwe klanten via je Instagram kanaal.

*Met het invoeren van mijn gegevens, geef ik toestemming om toegevoegd te worden aan de besloten Insta-groep en het ontvangen van de wekelijkse blog van Willy's Wereld. 

Wat klanten zeggen:

Geertje Algera Media

"Uit zo'n 30 tekstschrijvers koos ik Willy van Willy's Wereld. Ze heeft mij geholpen met mijn persoonlijke storytelling op Instagram. Het resultaat was overweldigend. Mijn posts op Instagram, genereren met haar hulp veel meer likes, en vooral: meer betrokkenheid. Dit is voor mij als ondernemer erg belangrijk. Wanneer je een pro in wilt huren, moet je zeker contact met haar opnemen!"

Geertje Algera

Smartphone Video Expert, Geertje Algera Media

Je hebt nu twee opties:


Deze pagina sluiten en geen gebruik maken van al mijn kennis over Instagram als verkoopkanaal. Dan blijft je account op hetzelfde niveau hangen & kun je blijven aanmodderen zonder nieuwe klanten te genereren. Of je pakt deze eenmalige kans en je zult ervaren dat Instagram ook voor jou gaat werken.


Ik kan niet wachten om mijn allereerste challenge over dit magische kanaal met je te delen. Ben jij er klaar voor?

Ik schrijf me in voor de gratis Instagram #hashtag-challenge*

*Ik houd niet van spam. Ik ga daarom zorgvuldig met jouw gegevens om.